Klein Imre zanzája

Már csak nosztalgikus mélázás, de valaha szerettem írni... Mostanra az maradt: ha újra nekilendülök, akkor jó, ha meg nem, akkor is... Addig meg ott van nekem a jó öreg fikázódás, az legalább megy...

Archívum

Napi Szenny / K. Imre (35) a szextáborban

2010.07.30. 16:26 | Dr. Klein Imre | 1 komment

A minap huszonegynehány perverz gyűlt össze egy iszapszentmotorosi családi házban, hogy gusztustalankodással töltsenek 4 napot. A környékbeliek megrökönyödése határtalan volt...

 - Ezek ott bent gusztustalankodnak - mondta el nekünk egy névtelenséget kérő idős hölgy, aki ha szemben állunk a kérdéses házzal, akkor jobb kéz felől lakik és napjában többször sétáltatja csivaváját a Karikás utcában.

Ugyan a marcona biztonságiak miatt nem juthattunk be az objektumba, de számos jele volt a gusztustalankodásnak, például kívülről mindent tökéletesen álcáztak, s csak hatodik érzékünk jelezte a fertőt.

 - Voltak a közeli hipermarketben, s több liter étolajat vettek... Biztosan elfogyott a síkosítójuk - vélte a szemben lakó, igen rémült úr. Félelmét jól mutatta, hogy kalpagját csak azután vágta földhöz, mikor már meggyőződött, hogy csak mi látjuk. Kecskeszakálla egészen felborzolódott, amikor felidézte az eseményeket, hamar vissza is vonult zöld, akáckerítéses házába.

Nekünk sem volt erőnk tovább nyomozni, a kedves helyiek elborzadása jól mutatta, milyen veszélyes a továbbiakban is ott maradnunk. Csak annyit jegyeznénk még meg, hogy milyen szembeszökő a hatóságok tehetetlensége még olyankor is, amikor égrekiáltó a gusztustalankodás.

Iszapszentmotoros, 2007.12.20.

· 1 trackback

Címkék: tantra napi szenny

A bejegyzés trackback címe:

https://klein.blog.hu/api/trackback/id/tr772187485

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Villany után kajtatva... 2010.08.01. 17:23:33

Klein Imre típusra nézvést melankólikus önsanyargatónak tekinthető.Mit ez jelent? Számára az önmegismerés, illetve a problémamegoldás legfőbb (közel egyetlen elfogadható) eszköze a gübbedés volt. Ezt a mizantróp elhúzódást azonban a környezete kevésbé ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gnor 2011.07.12. 07:25:52

Ez most paródia, vagy a tudatlanság és hülyeség mintapéldája? :D

Ez olyan mint amikor az öregasszony feljelentést tesz közszeméremsértés miatt a szomszédra.:
- Tecciktudni, egész nap meztelenkedik és a micsodáját lóbálja!
- És azt maga honnan látta, mert én semmit sem látok?!
- Hát ha a kissámlit felteszi a kerti padra, lábujjhegyre áll, és kinéz azon a kis résen, akkor megláthatja maga is, ahol a bokrok nem takarják az ablakát!
süti beállítások módosítása